Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
320 berichten.
Marianne Volmer uit Mieuwijdt Graft/ de Rijp. heeft geschreven op 29 januari 2024
Afgelopen donderdag een concert van "A Men's Passion"! Wat een fijne middag met hele mooie liedjes. Carlo vertelde eerst waar het liedje over ging in een "Candlelight radio sfeer" De bewoners stelden het vertellen en zingen van de liedjes zeer op prijs. Er werd echt genoten! Carlo en Frank Bedankt en tot de volgende keer! 🙂
Jellie Breek uit Harlingen heeft geschreven op 25 januari 2024
Gisteren een optreden gehad in De Batting van De Mens Passion. Het restaurant zat bomvol en bewoners hebben genoten van dit optreden. Carlo kan het mooi vertellen en sleept je mee in de liedjes. Zeer waardevol voor de bewoners dat zij zo hebben genoten.
Els Koopman uit Krommenie heeft geschreven op 15 januari 2024
“A Men’s Passion” gisteren in Rosariumhorst De bewoners hebben genoten! Met vriendelijke groet, Els Koopman
Wendy Walrecht uit Hoorn heeft geschreven op 4 januari 2024
Wat hebben we weer genoten van een prachtig concert ! Bewoners gingen mee op reis en je zag ze genieten. we hebben mee kunnen zingen met de bekende liedjes. Kortom een feest !
Lida Roelofsen uit Enkhuizen heeft geschreven op 20 december 2023
Op 18 December heeft Carlo samen met zijn pianist Johan Gootjes bij ons een prachtig Kerstconcert gegeven. Vele kerst nummers werden er gezongen met daarbij mooie piano muziek. Wij hebben ervan genoten, onze dank daarvoor en wensen jullie hele fijne feestdagen en privé en zakelijk een goed 2024 toe. Het bestuur van het Vrouwengilde Enkhuizen
Anneke heeft geschreven op 24 november 2023
De bewoners hebben van het optreden genoten! Er waren veel bekende nummers bij die de bewoners ook konden meezingen! De bewoners hebben een gezellige middag gehad! Gr Anneke
Hans Esveld uit Zoetermeer heeft geschreven op 15 november 2023
Zaterdag 11 november optreden Duo “A Men’s Passion” 07-11-2023 Het was weer plezierig voor de 5e keer Duo “A Men’s Passion” te begroetten. Carlo gaf fijne toelichting over de songs en liedjes ook op een poëtische sfeer. De heren begonnen met Fly Me To The Moon een vlotte song. Verder ook prachtige nummers zoals; Onmogelijke droom; A Whiter Shade of Pale, een zeer sterk nummer, buiten de mooie zang van Carlo in dit lied, vond ik de begeleiding met orgel klanken door Jean-Luc zeer goed. The Girl From Ipanema heel mooi gespeeld, ook met orgel begeleiding in een fijn tempo. Jean-Luc speelde Pathétique uit 2e deel adagio Cantabile van Beethoven. Dit pianospel zo mooi gespeeld. Verder Sea Fever. En voor de pauze Over de muur van Harry Jekkers. Na de pauze; Het is weer voorbij die mooie zomer. Wij zongen mee sommige momenten. Con Te Partirò van Andre Boccelli. Vincent van Don McLean. It’s now or never van Elvis. Only You van The Platters. Een ieder zong ook vooral mee met Marina Marina en Poen Poen. Laatste liedje kent ook iedereen. Nadat ik mocht bedanken een fijne toegift. Aan de Amsterdamse grachten heerlijk meezingen. Dit was een fijne muziek middag dank zij Carlo Arends z’n mooie zang en de prachtige piano-orgel begeleiding van Jean-Luc Vriend. Prachtig. Heren dank en hoop tot volgende keer. Wij hebben genoten en ook zeker de bewoners. Dank aan Restaurant Susan en de vrijwilligers Pia Herman en Nelis. Ik ging zeker met voldoening naar huis.
John uit Meppel heeft geschreven op 14 november 2023
"a mens passion" het duo Carlo en Johan namen gisteravond onze bewoners mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de muziek. Naast het geweldige pianospel van Johan en de zang van Carlo wordt er ook achtergrond informatie gegeven over de artiest en inhoud van de nummers. Een heerlijke warme informatieve muzikale avond waar onze bewoners met volle teugen van genoten hebben.
KBO Hoorn uit Hoorn heeft geschreven op 8 november 2023
Vanmiddag hebben onze bezoekers enorm genoten van het optreden van het duo A Men’s Passion, bestaande uit Carlo Arends zang met Jean Luc Vriend aan de piano. Zonder een kilometer te vliegen reizen we mee over de hele wereld zittend op onze stoelen. Vele talen komen voorbij, alle uit de mond van Carlo Arends, theatraal voor het voetlicht gebracht en prachtig begeleid door Jean Luc Vriend. We mochten meezingen en dat déden we ook. De sfeer was al goed, maar werd alleen maar warmer. Sommige liederen ontroerden, andere riepen goede herinneringen op: “O,ja…weet je nog…”, zeiden we tegen elkaar. Het was goed! Het was mooi. A Men’s Passion, dankjewel.
Dinie uit Naarden heeft geschreven op 23 oktober 2023
De bewoners van Amaris Theodotion hebben afgelopen vrijdag 20 oktober erg genoten van het optreden van het Duo "A Men's Passion".
Anneke heeft geschreven op 18 oktober 2023
Helaas was ik er zelf niet bij dit keer wegens vakantie! De reacties van de bewoners kan ik wel zeggen dat ze het prachtig vonden. Gr Anneke
Ina Kooper uit Den Haag heeft geschreven op 9 oktober 2023
Gistermiddag hebben onze bewoners van zorghotel Residence Haganum weer een gezellige en hele mooie middag gehad met het optreden van A Men,s Passion. Hartelijk dank hiervoor !
Tanja Pieters heeft geschreven op 2 oktober 2023
Vrijdag 29 september zijn jullie Carlo Arends en Jean Luc vriend bij ons in het zomerpark geweest voor een mooi optreden. 80 minuten tour over de wereld. De verhalen bij het desbetreffende liedje, in verschillende talen en het mooie pianospel hebben de bewoners een zeer mooie middag bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar Namens Cordaan "In het Zomerpark"bedankt. Groetjes van Tanja, participatiecoach welzijn
Van groningen heeft geschreven op 30 september 2023
Goedemiddag, Vanmiddag hebben jullie een optreden verzorgd in Nieuw Rijsenburgh. We kunnen terug kijken op een grandioze middag, waarbij vele bewoners hebben genoten van jullie betrokkenheid en gezelligheid. En daarnaast van de prachtige bekende liederen die er werden gezongen. Hartelijk dank. We hopen jullie in 2024 weer graag te zien in Nieuw Rijsenburgh. Met vriendelijke groet, Ellen van Groningen(dagbestedingscoach)
Winnie uit Scala Amsterdam heeft geschreven op 30 september 2023
Afgelopen zondag hebben onze bewoners genoten van het optreden van Carlo en Johan. Ze hebben ons een mooie middag bezorgd en dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar!! Dank jullie wel namens Scala!
Savannah heeft geschreven op 4 september 2023
Het optreden in het verzorgingstehuis De Gooyer in Amsterdam oost was weer goed in de smaak gevallen! Liedjes werden meegezongen en herkend en de stukjes die tussendoor werden verteld vonden ze ook leuk! bedankt weer mannen
Christiaan de Jong Reinaldahuis uit Haarlem heeft geschreven op 30 augustus 2023
Het optreden in het Reinaldahuis in Haarlem was weer een succes. De mooie verhalen over de liedjes werden aandacht beluisterd door de bewoners. In verschillende talen werd er gezongen. En begeleid op de piano.
Carleen Lebens uit Zaandijk heeft geschreven op 22 augustus 2023
Carlo Arends en Frank Hoebe hebben op 17 augustus een mooi optreden verzorgd in Evean Guisveld. Bewoners en bezoekers hebben in alle rust mogen genieten van een afwisselend programma: "Cicle of Life". Carlo declameert de tekst vooraf, waarna de zang door pianist Frank muzikaal wordt omlijst. Een mooie combi!
Marcel Vaupell/ontmoetingshuis de Beemden uit sint michielsgestel heeft geschreven op 3 juli 2023
Afgelopen vrijdag heeft a mens passion weer een fantastisch optreden verzorgd voor onze bewoners. Iedereen zat ademloos te luisteren naar de mooie sfeervolle liederen en bij herkenning van de liederen werd er heerlijk meegezongen.De bewoners hebben erg genoten van deze sfeervolle middag
Anita uit Amersfoort heeft geschreven op 14 juni 2023
Vanmiddag hebben onze bewoners mogen genieten van een afwisselend concert. Er werd meegezongen en er was veel herkenning.