Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
327 berichten.
Jannie Dijkema uit Wilhelminaoord schreef op 10 juni 2024
“A Men’s Passion” heeft op vrijdag 31 Mei 2024 een prachtig optreden gegeven voor de bewoners van de Menning uit Wilhelminaoord. Carlo heeft een prachtig zangstem en schitterende uithalen waar we stil van werden. Ook het pianostuk van Jean-Luc werd zeer gewaardeerd . We hebben genoten! Met vriendelijke groet en namens de bewoners heel erg bedankt.
Sandra do Rosario uit Zaandijk schreef op 18 april 2024
“A Men’s Passion” heeft op donderdag 4 april een prachtig optreden gegeven voor de bewoners van Guisveld. Carlo heeft een warme zangstem en werd goed begeleid door Frank op de piano. We hebben genoten! Met vriendelijke groet, Sandra do Rosario, Begeleider Welzijn - Guisveld
Jolanda uit Den Haag schreef op 8 april 2024
zondag 8 april 2024 Een prachtig en gevarieerd zondagmiddag concert. van klassiek tot populair. Bewoners hebben genoten van dit optreden.
Annette uit Leerdam schreef op 3 april 2024
Zaterdag 30 maart 2024 hebben Carlo en Jean-Luc in Emma, Leerdam gezongen en gespeeld. Dat ging met veel passie en plezier. Carlo nam de bewoners mee op een reis over de wereld in 80 minuten en vertelde vol vuur over de liederen. De meeste bewoners vonden dat een mooie aanvulling op de liederen. Anderen hadden liever meer liederen gehoord. Al met al was het een mooie, gezellige middag.
Suzan Panis uit Heiloo schreef op 2 april 2024
De bewoners hebben genoten van het concert. Het waren mooie, emotionele en herkenbare liedjes. Wat voor een traan en een lach zorgden, dat zegt ons dan al genoeg!
Carola Andriessen uit Den Haag schreef op 19 maart 2024
op 14 februari heeft Duo A Men's Passion bij ons in verpleeghuis Swaenehove een optreden verzorgd. Bewoners hebben erg genoten van de prachtige, passievolle zang en muziek van het duo. Bewoners hebben vol aandacht geluisterd naar de liefdesverhalen tussendoor en ook mooie herinneringen opgehaald. het was een sfeervolle middag.
Anja Kunst uit Dagbestedingscoach Sint Jozef Wervershoof schreef op 29 februari 2024
Maandag 19 februari genoten van een concert van "A Men's Passion" in het Jozef! Een super gezellige middag met prachtige nummers. Bewoners vonden naast de prachtige zang en muziek de verhalen erachter ook heel mooi. Prachtige combi, de plaat met zijn verhaal. Bedankt en tot de volgende keer! 🙂
Marianne Volmer uit Mieuwijdt Graft/ de Rijp. schreef op 29 januari 2024
Afgelopen donderdag een concert van "A Men's Passion"! Wat een fijne middag met hele mooie liedjes. Carlo vertelde eerst waar het liedje over ging in een "Candlelight radio sfeer" De bewoners stelden het vertellen en zingen van de liedjes zeer op prijs. Er werd echt genoten! Carlo en Frank Bedankt en tot de volgende keer! 🙂
Jellie Breek uit Harlingen schreef op 25 januari 2024
Gisteren een optreden gehad in De Batting van De Mens Passion. Het restaurant zat bomvol en bewoners hebben genoten van dit optreden. Carlo kan het mooi vertellen en sleept je mee in de liedjes. Zeer waardevol voor de bewoners dat zij zo hebben genoten.
Els Koopman uit Krommenie schreef op 15 januari 2024
“A Men’s Passion” gisteren in Rosariumhorst De bewoners hebben genoten! Met vriendelijke groet, Els Koopman
Wendy Walrecht uit Hoorn schreef op 4 januari 2024
Wat hebben we weer genoten van een prachtig concert ! Bewoners gingen mee op reis en je zag ze genieten. we hebben mee kunnen zingen met de bekende liedjes. Kortom een feest !
Lida Roelofsen uit Enkhuizen schreef op 20 december 2023
Op 18 December heeft Carlo samen met zijn pianist Johan Gootjes bij ons een prachtig Kerstconcert gegeven. Vele kerst nummers werden er gezongen met daarbij mooie piano muziek. Wij hebben ervan genoten, onze dank daarvoor en wensen jullie hele fijne feestdagen en privé en zakelijk een goed 2024 toe. Het bestuur van het Vrouwengilde Enkhuizen
Anneke schreef op 24 november 2023
De bewoners hebben van het optreden genoten! Er waren veel bekende nummers bij die de bewoners ook konden meezingen! De bewoners hebben een gezellige middag gehad! Gr Anneke
Hans Esveld uit Zoetermeer schreef op 15 november 2023
Zaterdag 11 november optreden Duo “A Men’s Passion” 07-11-2023 Het was weer plezierig voor de 5e keer Duo “A Men’s Passion” te begroetten. Carlo gaf fijne toelichting over de songs en liedjes ook op een poëtische sfeer. De heren begonnen met Fly Me To The Moon een vlotte song. Verder ook prachtige nummers zoals; Onmogelijke droom; A Whiter Shade of Pale, een zeer sterk nummer, buiten de mooie zang van Carlo in dit lied, vond ik de begeleiding met orgel klanken door Jean-Luc zeer goed. The Girl From Ipanema heel mooi gespeeld, ook met orgel begeleiding in een fijn tempo. Jean-Luc speelde Pathétique uit 2e deel adagio Cantabile van Beethoven. Dit pianospel zo mooi gespeeld. Verder Sea Fever. En voor de pauze Over de muur van Harry Jekkers. Na de pauze; Het is weer voorbij die mooie zomer. Wij zongen mee sommige momenten. Con Te Partirò van Andre Boccelli. Vincent van Don McLean. It’s now or never van Elvis. Only You van The Platters. Een ieder zong ook vooral mee met Marina Marina en Poen Poen. Laatste liedje kent ook iedereen. Nadat ik mocht bedanken een fijne toegift. Aan de Amsterdamse grachten heerlijk meezingen. Dit was een fijne muziek middag dank zij Carlo Arends z’n mooie zang en de prachtige piano-orgel begeleiding van Jean-Luc Vriend. Prachtig. Heren dank en hoop tot volgende keer. Wij hebben genoten en ook zeker de bewoners. Dank aan Restaurant Susan en de vrijwilligers Pia Herman en Nelis. Ik ging zeker met voldoening naar huis.
John uit Meppel schreef op 14 november 2023
"a mens passion" het duo Carlo en Johan namen gisteravond onze bewoners mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de muziek. Naast het geweldige pianospel van Johan en de zang van Carlo wordt er ook achtergrond informatie gegeven over de artiest en inhoud van de nummers. Een heerlijke warme informatieve muzikale avond waar onze bewoners met volle teugen van genoten hebben.
KBO Hoorn uit Hoorn schreef op 8 november 2023
Vanmiddag hebben onze bezoekers enorm genoten van het optreden van het duo A Men’s Passion, bestaande uit Carlo Arends zang met Jean Luc Vriend aan de piano. Zonder een kilometer te vliegen reizen we mee over de hele wereld zittend op onze stoelen. Vele talen komen voorbij, alle uit de mond van Carlo Arends, theatraal voor het voetlicht gebracht en prachtig begeleid door Jean Luc Vriend. We mochten meezingen en dat déden we ook. De sfeer was al goed, maar werd alleen maar warmer. Sommige liederen ontroerden, andere riepen goede herinneringen op: “O,ja…weet je nog…”, zeiden we tegen elkaar. Het was goed! Het was mooi. A Men’s Passion, dankjewel.
Dinie uit Naarden schreef op 23 oktober 2023
De bewoners van Amaris Theodotion hebben afgelopen vrijdag 20 oktober erg genoten van het optreden van het Duo "A Men's Passion".
Anneke schreef op 18 oktober 2023
Helaas was ik er zelf niet bij dit keer wegens vakantie! De reacties van de bewoners kan ik wel zeggen dat ze het prachtig vonden. Gr Anneke
Ina Kooper uit Den Haag schreef op 9 oktober 2023
Gistermiddag hebben onze bewoners van zorghotel Residence Haganum weer een gezellige en hele mooie middag gehad met het optreden van A Men,s Passion. Hartelijk dank hiervoor !
Tanja Pieters schreef op 2 oktober 2023
Vrijdag 29 september zijn jullie Carlo Arends en Jean Luc vriend bij ons in het zomerpark geweest voor een mooi optreden. 80 minuten tour over de wereld. De verhalen bij het desbetreffende liedje, in verschillende talen en het mooie pianospel hebben de bewoners een zeer mooie middag bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar Namens Cordaan "In het Zomerpark"bedankt. Groetjes van Tanja, participatiecoach welzijn