Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
305 berichten.
Savannah heeft geschreven op 4 september 2023
Het optreden in het verzorgingstehuis De Gooyer in Amsterdam oost was weer goed in de smaak gevallen! Liedjes werden meegezongen en herkend en de stukjes die tussendoor werden verteld vonden ze ook leuk! bedankt weer mannen
Christiaan de Jong Reinaldahuis uit Haarlem heeft geschreven op 30 augustus 2023
Het optreden in het Reinaldahuis in Haarlem was weer een succes. De mooie verhalen over de liedjes werden aandacht beluisterd door de bewoners. In verschillende talen werd er gezongen. En begeleid op de piano.
Carleen Lebens uit Zaandijk heeft geschreven op 22 augustus 2023
Carlo Arends en Frank Hoebe hebben op 17 augustus een mooi optreden verzorgd in Evean Guisveld. Bewoners en bezoekers hebben in alle rust mogen genieten van een afwisselend programma: "Cicle of Life". Carlo declameert de tekst vooraf, waarna de zang door pianist Frank muzikaal wordt omlijst. Een mooie combi!
Marcel Vaupell/ontmoetingshuis de Beemden uit sint michielsgestel heeft geschreven op 3 juli 2023
Afgelopen vrijdag heeft a mens passion weer een fantastisch optreden verzorgd voor onze bewoners. Iedereen zat ademloos te luisteren naar de mooie sfeervolle liederen en bij herkenning van de liederen werd er heerlijk meegezongen.De bewoners hebben erg genoten van deze sfeervolle middag
Anita uit Amersfoort heeft geschreven op 14 juni 2023
Vanmiddag hebben onze bewoners mogen genieten van een afwisselend concert. Er werd meegezongen en er was veel herkenning.
Noorderbreedte Westerpoort uit Franeker heeft geschreven op 13 juni 2023
Hallo Wat een superleuk en gezellig optreden hebben de bewoners gehad van onze locatie . De interactie was top en iedereen heeft genoten.
Esther ter Wolbeek heeft geschreven op 5 juni 2023
Op de 1e dag van de meteorologische zomer, 1 juni, heeft A mens Passion opgetreden in verpleeghuis Schoterhof in Haarlem. Het was een prachtige middag met mooie klassieke muziek maar ook een prachtige uitvoering van een lied van Frans Bauer op de piano. Heerlijke middag voor onze cliënten.
Miranda de Waal uit Zaandam heeft geschreven op 30 mei 2023
Duo A Men's Passion heeft afgelopen 25 mei 2023 voor onze bewoners van het Erasmushuis te Zaandam opgetreden met het programma 'De wereld rond in 80 minuten. De zanger en pianist hebben ons niet alleen meegenomen op een reis over de wereld, maar ook door de tijd. Onze bewoners hebben hier enorm van genoten, het was een feest van herkenning.
Elly Profijt uit Muiderberg heeft geschreven op 30 mei 2023
Op 30 april 2023 heeft het Duo "A Men's Passion" weer een sfeervolle muzikale middag verzorgd in Verzorgingshuis Amaris Florisberg in Muiderberg. Inmiddels komen ze al weer wat jaartjes bij ons en elke keer is het weer een middag om naar uit te kijken. De verschillende bekende liedjes en alle informatie daarover doen vele weer even oplichten en verleden sferen herbeleven. Hartelijk dank voor deze mooie middag.
Marcel Knijff uit Lopik heeft geschreven op 2 mei 2023
Op Koningsdag heeft A Men's Passion in De Wartburg Utrecht een smaakvol programma verzorgd, liedjes van o.a. Doris Day, Armando, Edith Piaff passeren de revue. Mooie zangstem met uitstekende begeleiding op piano.
Wendy Walrecht uit Hoorn heeft geschreven op 13 april 2023
Wat was het weer een geweldig mooi muzikale middag. Onze bewoners van de Hoge Hop hebben genoten !! Dank jullie wel
Sara Peñaloza Garcia uit Den haag heeft geschreven op 24 maart 2023
De heren van "A Men,s Passion" hebben in Woonzorgpark Loosduinen gezorgd voor een reis in de tijd. Zoals hun programma ook heet "Yesterday When I Was Young". We hebben een mooi muzikale avond beleeft en alle bewoners van ons huis hebben ontzettend genoten. Het voelde net als of we naar het theater waren geweest.
Carola Andriessen uit Den Haag heeft geschreven op 27 februari 2023
In januari heeft het duo "A men's Passion" in Swaenehove in Den Haag opgetreden. Dit was een erg geslaagde en mooie middag. Onze bewoners hebben genoten. De mannen zagen er stijlvol uit en het repertoire was zorgvuldig uitgekozen. Mooie piano muziek en een mooie zangstem. Bewoners hebben zichtbaar genoten. Bedankt.
Janco Blonk uit Scherpenzeel heeft geschreven op 19 februari 2023
Op zaterdag 18 februari heeft "A men's passion" een mooi muzikaal optreden verzorgt in Herbergier Scherpenzeel. Herkenbare liedjes op een rustige manier gepresenteerd. De bewoners hebben genoten. Bedankt.
L Breen uit Goedereede heeft geschreven op 16 februari 2023
Genoten van het concert afgelopen zaterdag in de Vliedberg in Ouddorp. Fijne liedjes die spontaan werden meegezongen door de ouderen. Voor herhaling vatbaar....
Theo van Wijk uit Bodegraven heeft geschreven op 6 februari 2023
Hierbij een berichtje over het optreden van woensdag 25 januari 2023 in Bodegraven voor de KBO. De reactie over dit programma was overweldigend en voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank voor deze mooie middag. Groet Theo van Wijk Secretaris KBO Bodegraven-Reeuwijk
Haersmahiem uit Buitenpost heeft geschreven op 15 januari 2023
Bewoners van Haersmahiem hebben genoten van een geweldig optreden. Over het prachtige pianospel en de mooie zangstem werd nog lang gesproken.
Ria de Boer Leistra heeft geschreven op 14 januari 2023
Op deze storm & regenachtige middag mochten we de bewoners van De Ielânen trakteren op een middag vol prachtige muziek. In vervoering gebracht en ja ook ontroerd genoten de bewoners van Carlo zijn prachtige stem en Frank zijn getalenteerde pianospel. Het is een kunst om op deze manier mensen te 'raken'. Hier word weer een week over gesproken in huis. Bedankt Frank & Carlo, tot de volgende keer!
Danielle van Dinteren uit Bussum heeft geschreven op 9 januari 2023
Wij hebben afgelopen donderdag 5 januari een prachtig nieuwjaarsoptreden gehad. Een mooi afwisselend programma met vele bekende liederen die iedereen herkende.
Aly Zijlstra heeft geschreven op 29 november 2022
Vrijdagmiddag 18 november hebben onze bewoners van WZB centrum Bloemkamp weer genoten van een prachtig , muzikaal optreden. Fijne bekende nummers die kort worden ingeleid.