Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
315 berichten.
Afke de Jong heeft geschreven op 10 februari 2016
14 januari 2016 was "A Men's Passion" in Herema State in Heerenveen voor de nieuwjaarsbijeenkomst. De bewoners hadden een erg leuke middag. Veel bekende liederen en prachtig muzikaal gebracht. Afke de Jong
Marja de Jong heeft geschreven op 3 februari 2016
Woonzorgcentrum Coornhert State Heerenveen Bewoners hebben genoten van een prachtige muzikale middag. Er werd volop meegezongen en de middag werd afgesloten met het Frysk Folksliet. Bewoners die het konden gingen er zelfs bij staan. Voor herhaling vatbaar.
Woonzorgcentrum De Moerberg- Ijmuiden heeft geschreven op 19 januari 2016
Ons "nieuwjaarsconcert" is door dit duo verzorgt. Het was een prachtig en afwisselend concert. Wat vooral opviel is dat het publiek dat normaal vooral stil zit te luisteren, nu volop en luid meezong. Er is nog regelmatig nagepraat met elkaar over dit optreden.
Hetty van Lunenburg heeft geschreven op 6 december 2015
Het was een grote opkomst zondagmiddag 29-11-2015 in het restaurant van De Blinkert in Haarlem. Er viel een druilerig regentje, dus wat kun je dan beter doen dan gezellig naar muziek komen luisteren. Zeker als deze wordt verzorgd door het duo "A Men's Passion". De beschrijving in de uitnodiging (van lichte muziek, klassieke muziek, evergreen, musical en populaire muziek) maakte de verwachtingen hoog gespannen. En die werden waar gemaakt. Carlo en Dick namen ons mee op een reis door de tijd en over de hele wereld. Veel herkenbare muziek en liedjes, die door de bezoekers regelmatig werden meegezongen of geneuried. Ook leuk was dat Carlo bij ieder nummer wat vertelde. We hebben genoten en het werd een gezellige warme middag. Ze mogen beslist nog een keer terugkomen. Hetty van Lunenburg Vrienden van de Blinkert.
Ayla Versluis heeft geschreven op 23 november 2015
Concert d.d. 19-november 2016 in St. Carolus te Hilversum. Onze bewoners waren zeer onder de indruk van de prachtige stem en het mooie pianospel. 'Een daverend succes' werd er geroepen door het publiek. Het repertoire viel goed in de smaak.
Daniëlle van Dinteren heeft geschreven op 9 november 2015
Blij verrast dat waren wij in de Zandzee in Bussum van het optreden afgelopen donderdag 5 november. Gevarieerd, mooie zangstem leuk duo en zeer prettig contact met het publiek!! Kortom volgend jaar graag weer terugkomen!!
Shukria Bahadury heeft geschreven op 27 oktober 2015
27-10-2015 Beste Carlo en Dick, Duo “A Men’s Passion” Bedankt voor het geweldige optreden van afgelopen zondag in “Vredenburch” te Rijswijk. Met vriendelijke groet, Shukria Bahadury
Jennifer Snijder heeft geschreven op 19 oktober 2015
Recensie optreden 15 oktober 2015 in verzorgingshuis Westerheem. Het duo nam de bewoners mee in de voor hen sfeervolle herkenbare melodieën. Je zag men wegdromen bij de oude romantische nummers en meezingen bij de up tempo nummers. Het duo bied een gevarieerd aanbod! De bewoners hebben genoten! Met vriendelijke groet, Jennifer Snijder
Peter Keersemaker heeft geschreven op 16 oktober 2015
Datum :13-10-2015 Muzikale middag voor de leden van alle Ouderenbonden in Drechterland gezellig en geslaagd. Dinsdagmiddag 13 oktober waren wel 136 leden in de grote zaal van ’t Dorpshuis te Venhuizen aanwezig om te genieten van het muzikale Duo “A Men’s Passion” Carlo Arends en Dick Opdam hebben tijdens hun optreden alle aanwezigen vermaakt met bekende liederen uit vroegere tijden. We hebben naast het luisteren ook heel enthousiast meegezongen. Er was ook veel variatie in de keuze van de liederen. Niet alleen bekende Nederlands liedjes, maar ook songs uit Spanje, Duitsland, Engeland en zelfs Rusland werden naar voren gebracht. Men heeft met volle bewondering geluisterd naar de mooie stem van Carlo, maar ook het pianospel en de begeleiding op de accordeon door Dick was zonder meer goed. Beide heren ontvingen voor hun optreden extra een mooie bos bloemen. Na afloop omstreeks 16.15 uur gingen de aanwezigen zeer tevreden naar huis. Het wordt weer een aardig klusje om volgend jaar een boeiend programma samen te stellen. Hartelijk dank voor de bediening en het gastvrije ontvangst in het Dorpshuis.
Recentie van Regna Arbouw heeft geschreven op 7 september 2015
Door Regina Arbouw - 6-9-2015, 18:59 Genieten van ’Pianotour 2015’ in Medemblik 24 pianisten musiceerden 06-09-2015 op twaalf adressen in de binnenstad. Twee pianisten per locatie in afwisselende optredens, al dan niet met vocalisten of andere musici. Het beginpunt van deze ’Pianotour Medemblik 2015 ’ was in de Bonifaciuskerk, met Annemieke Zuurbier en een optreden van het Medemblikker talent Sven Manshande. Liefhebbers van de romantiek in de zang konden hun hart ophalen in Verenigingsgebouw Sint Pieter, waar een ruime keuze aan liederen de sfeer van een klassiek recital benaderde. Wim Rijnsburger en Dick Opdam wisselden elkaar af in de begeleiding van vocale muziek. ’The Sound of Music’, ’Ich tanze mit dir in den Himmel hinein’ - ooit van Peter Alexander - sfeervolle klanken dankzij Carlo Arends. De beide dames werden in hun duetten - o.m. van Brahms - ingeleid met een toepasselijke haiku, het hemels mooi gezongen ’Ave Maria’ van Mozart was zonder haiku ook heel erg mooi. Het eerste lied uit de cyclus ’Die Winterreise’ van Schubert vervolmaakte deze schets uit de Romantiek. Het is maar goed dat er verschillende stijlen op de verschillende podia klonken. Hierdoor konden de vele toehoorders zich over de stad verspreiden om hun muzikale verlanglijstje in te vullen. Hoe groot de belangstelling voor deze pianotour was, bleek bij het afsluitende concert van Ramon van Engelenhoven in de Bonifaciuskerk, waar de laatste stoel bezet was. En terecht, het was prachtig.
Erik Zaal heeft geschreven op 24 juni 2015
Zaterdag 20 juni waren de heren in Het Hoge Heem in Uithoorn. Prachtig optreden met een warme, prettige sfeer. Veel positieve reacties gekregen op de diversiteit in deze muzikale wereldreis.
Gerda heeft geschreven op 26 maart 2015
25-03-2015 Hallo Carlo en Dick, Wat een heerlijke middag gisteren, mooi, leuk en gevarieerd! Ook de bestuursleden van “Zingen houdt Jong” waren erg enthousiast. De combinatie van accordeon en zang viel zo in de smaak. Dat vond ik ook heel bijzonder, omdat de klankkleuren van accordeon en zangstem zo prachtig klonken en pasten. De gekozen muzieknummers maakten de harmonie volledig. Ik had zoiets van, ja, de klankkleur in die muziek is zo helemaal voor jouw stem Carlo, prachtig! Alles was fijn trouwens, de mensen hebben genoten, geweldig! Ik kan me voorstellen, dat men jullie weer graag wil terugzien en horen. Jullie muziek sluit echt aan bij ons ( of wij bij jullie). Heel fijn, dat jullie met ons een programma voor ons concert willen maken. Groetjes, Gerda Veen-Smaling
Woonzorglocatie De Tien Gemeenten Purmerend heeft geschreven op 21 november 2014
Op zondagmiddag in november bij ons in Purmerend hebben we genoten van de mooie muziek en het prachtige repertoire. Met dank!
Bernadet Böhm heeft geschreven op 27 oktober 2014
Gisteren 26-10-2014 heeft het duo opgetreden in Huis van de Buurt de Klinker in Oud West. Wij waren zeer tevreden over dit optreden, mooie zang en goede begeleiding met piano en accordeon. Het publiek was enthousiast. Voor herhaling vatbaar! Met vriendelijke groet, Bernadet Böhm Medewerker Participatie & Activering Sociaal wijkteam De Klinker, Oud-West Borgerstraat 45 1053 PB Amsterdam
Mirjam Nibbering heeft geschreven op 12 september 2014
Namens alle aanwezigen in ons verzorgingshuis - bewoners, vrijwilligers en medewerkers - wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor het grandioze optreden! We hebben een fantastische avond gehad!!