Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
328 berichten.
Kees van der Kaay, Kitty van Wilpe schreef op 5 augustus 2016
Ongeveer 60 bewoners van de Stichtse hof waren aanwezig bij het bijzondere optreden van A men's passion, veel liedjes werden meegezongen, herkenbaar voor velen, een van de bewoners was deze dag jarig en werd door Carlo en de medebewoners toegezongen, dit duo heeft al vaker in de Stichtse hof opgetreden! Wij van het Uitbureau zeggen dan ook graag tot ziens en dank voor een onvergetelijke middag! Vriendelijke groet Kees van der Kaay Kitty van Wilpe Uitbureau.
Romana Zwanenburg schreef op 4 augustus 2016
Op vrijdag 29 juli hebben de bewoners van Velserduin IJmuiden enorm genoten van jullie optreden. De sfeer zat er tot het einde helemaal goed in en na afloop ging iedereen weer voldaan naar zijn woning. De heren hadden ook dit jaar weer een heerlijk programma waarbij wij mee genomen werden in een reis om de wereld. Heren, dank jullie voor optreden en tot de volgende keer!
Martina Baltus schreef op 27 juni 2016
Gisteren mochten we in het Erasmushuis genieten van het optreden van duo Men's Passion. Wat vonden onze bewoners het geweldig, bij sommige nummers gingen ze heel enthousiast meezingen. Het was super gezellig, bedankt en tot de volgende keer.
Liesbeth Vergeer schreef op 9 juni 2016
Wij vonden het een prachtig optreden in Isselwaerde in IJsselstein. Vanmorgen toen ik op de woningen kwam hadden de bewoners het er nog over. Ze zien alweer uit naar het volgende optreden van jullie over 3 weken.
Marijke Blanken-Blokpoel schreef op 9 juni 2016
Het optreden van het duo ‘Men’s Passion’ in Die Buytenweye in Delft was een groot succes. De variatie van het repertoire van beide mannen bracht voor een ieder wat wils. De aanwezigen hebben genoten van het optreden en de middag. Namens Die Buytenweye hartelijk dank.
Sander Metz schreef op 26 mei 2016
Concert door Duo A Men’s Passion in Mienskipssintrum Leppehiem d.d. 03-mei 2016 Namens alle bewoners van Leppehiem wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie aanwezigheid. Jullie hebben ons meegenomen op een muzikale reis over de hele wereld. Alle liedjes waren herkenbaar en zeer professioneel gebracht. We kijken uit naar de volgende keer. Vriendelijke groet, namens alle bewoners van Leppehiem (verzorgingshuis te Akkrum).
Hetty Verhaar schreef op 26 mei 2016
De bewoners van ons zorgcentrum Groenelaan in Amstelveen hebben bijzonder genoten van het zeer gevarieerde programma “80 minutes around the world”, waarbij vele muziekstijlen aan bod kwamen. Herkenbare liederen, maar niet oubollig. Jullie wisten ze allemaal perfect te vertolken, Dick op de vleugel/accordeon en Carlo met zijn mooi zangkwaliteiten. Geluidssterkte was goed, fijn nog even afgestemd met het publiek. Een prima optreden!
Henriëtte van Dongen schreef op 10 mei 2016
Zondagmiddag 8 mei, Moederdag hebben jullie héél veel moeders, oma's en opa's gelukkig gemaakt met een prachtig optreden. Iedereen genoot voor de volle 100% , kortom het was een zéér geslaagde middag!
Ellen Claire Wolleswinkel schreef op 9 mei 2016
Op 27 april was er een prachtig feestelijk optreden van het Duo 'A Men's Passion' bij Cordaan op de Ottho Heldringstraat. Bewoners, familie en buurtbewoners hebben genoten van dit goed verzorgd en gevarieerd optreden. Veel bekende en minder bekende melodieën kwamen voorbij. Het was een geslaagde middag en namens alle bewoners hartelijk dank en hopelijk zien we jullie snel weer terug.
Yvonne Thess, activiteitenbegeleidster schreef op 3 maart 2016
Betreft het optreden in Woonzorgcentrum “Mariënstein” in Ijsselstein. Toch maar direct het verslagje van vanmiddag. Na een naar oponthoud voor jullie, en voor ons een zaal met mensen gerust stellen, dat het echt goed zou komen. Hebben jullie ons erg verrast met een geweldige middag, jullie flexibiliteit en dat van onze vrijwilligers hebben deze middag tot een daverend succes gemaakt. Zowel het pianospel van de pianist was geweldig als de stem van jou, Carlo en natuurlijk jullie repertoire . Wij hopen dat wij in de toekomst nog eens van jullie optreden gebruik kunnen maken. Namens onze bewoners en de cliënten uit de aanleunwoningen, nogmaals bedankt voor de leuke middag. Vriendelijke groet Yvonne Thess, activiteitenbegeleidster.
Lieneke van der Bij schreef op 3 maart 2016
Woensdag 2 maart j.l. kwam het Duo Men’s Passion, afkomstig uit Medemblik, bij ons in Zorgcentrum “Abbingahiem” in Leeuwarden optreden. Speciaal voor dit optreden werd een dag van tevoren de akoestische piano gestemd. Wat hebben onze bewoners genoten van de liedjes uit alle landen en van alle tijden. Tot slot werd het Friese volkslied gezongen. Er werden meerdere coupletten gezongen, maar wij kenden alleen het eerste couplet en het refrein. Dat werd uit volle borst door iedereen meegezongen. Met vriendelijke groet, Lieneke van der Bij Team Welzijn en dagbesteding A’hiem
Corrie Meinema schreef op 29 februari 2016
Het duo was 17 februari in Verpleeghuis 'Overspaarne' te Haarlem. Een zeer geslaagde avond met mooie en herkenbare liedjes (niet meer alle dagen op de radio te horen) van over de hele wereld, leuk aan elkaar gepraat. De bewoners zongen of neuriede alles mee. Er werd zichtbaar genoten. Het is een mooi programma met afwisselend luisterliedjes en vrolijk nummers en afwisselend begeleid door accordeon of vleugel.
Jacqueline Buur schreef op 27 februari 2016
Wat een geweldige avond voor onze bewoners, iedereen heeft genoten van de prachtige muziek en zang, een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Afke de Jong schreef op 10 februari 2016
14 januari 2016 was "A Men's Passion" in Herema State in Heerenveen voor de nieuwjaarsbijeenkomst. De bewoners hadden een erg leuke middag. Veel bekende liederen en prachtig muzikaal gebracht. Afke de Jong
Marja de Jong schreef op 3 februari 2016
Woonzorgcentrum Coornhert State Heerenveen Bewoners hebben genoten van een prachtige muzikale middag. Er werd volop meegezongen en de middag werd afgesloten met het Frysk Folksliet. Bewoners die het konden gingen er zelfs bij staan. Voor herhaling vatbaar.
Woonzorgcentrum De Moerberg- Ijmuiden schreef op 19 januari 2016
Ons "nieuwjaarsconcert" is door dit duo verzorgt. Het was een prachtig en afwisselend concert. Wat vooral opviel is dat het publiek dat normaal vooral stil zit te luisteren, nu volop en luid meezong. Er is nog regelmatig nagepraat met elkaar over dit optreden.
Hetty van Lunenburg schreef op 6 december 2015
Het was een grote opkomst zondagmiddag 29-11-2015 in het restaurant van De Blinkert in Haarlem. Er viel een druilerig regentje, dus wat kun je dan beter doen dan gezellig naar muziek komen luisteren. Zeker als deze wordt verzorgd door het duo "A Men's Passion". De beschrijving in de uitnodiging (van lichte muziek, klassieke muziek, evergreen, musical en populaire muziek) maakte de verwachtingen hoog gespannen. En die werden waar gemaakt. Carlo en Dick namen ons mee op een reis door de tijd en over de hele wereld. Veel herkenbare muziek en liedjes, die door de bezoekers regelmatig werden meegezongen of geneuried. Ook leuk was dat Carlo bij ieder nummer wat vertelde. We hebben genoten en het werd een gezellige warme middag. Ze mogen beslist nog een keer terugkomen. Hetty van Lunenburg Vrienden van de Blinkert.
Ayla Versluis schreef op 23 november 2015
Concert d.d. 19-november 2016 in St. Carolus te Hilversum. Onze bewoners waren zeer onder de indruk van de prachtige stem en het mooie pianospel. 'Een daverend succes' werd er geroepen door het publiek. Het repertoire viel goed in de smaak.
Daniëlle van Dinteren schreef op 9 november 2015
Blij verrast dat waren wij in de Zandzee in Bussum van het optreden afgelopen donderdag 5 november. Gevarieerd, mooie zangstem leuk duo en zeer prettig contact met het publiek!! Kortom volgend jaar graag weer terugkomen!!
Shukria Bahadury schreef op 27 oktober 2015
27-10-2015 Beste Carlo en Dick, Duo “A Men’s Passion” Bedankt voor het geweldige optreden van afgelopen zondag in “Vredenburch” te Rijswijk. Met vriendelijke groet, Shukria Bahadury