Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
315 berichten.
Wendy Walrecht uit Hoorn heeft geschreven op 13 april 2023
Wat was het weer een geweldig mooi muzikale middag. Onze bewoners van de Hoge Hop hebben genoten !! Dank jullie wel
Sara Peñaloza Garcia uit Den haag heeft geschreven op 24 maart 2023
De heren van "A Men,s Passion" hebben in Woonzorgpark Loosduinen gezorgd voor een reis in de tijd. Zoals hun programma ook heet "Yesterday When I Was Young". We hebben een mooi muzikale avond beleeft en alle bewoners van ons huis hebben ontzettend genoten. Het voelde net als of we naar het theater waren geweest.
Carola Andriessen uit Den Haag heeft geschreven op 27 februari 2023
In januari heeft het duo "A men's Passion" in Swaenehove in Den Haag opgetreden. Dit was een erg geslaagde en mooie middag. Onze bewoners hebben genoten. De mannen zagen er stijlvol uit en het repertoire was zorgvuldig uitgekozen. Mooie piano muziek en een mooie zangstem. Bewoners hebben zichtbaar genoten. Bedankt.
Janco Blonk uit Scherpenzeel heeft geschreven op 19 februari 2023
Op zaterdag 18 februari heeft "A men's passion" een mooi muzikaal optreden verzorgt in Herbergier Scherpenzeel. Herkenbare liedjes op een rustige manier gepresenteerd. De bewoners hebben genoten. Bedankt.
L Breen uit Goedereede heeft geschreven op 16 februari 2023
Genoten van het concert afgelopen zaterdag in de Vliedberg in Ouddorp. Fijne liedjes die spontaan werden meegezongen door de ouderen. Voor herhaling vatbaar....
Theo van Wijk uit Bodegraven heeft geschreven op 6 februari 2023
Hierbij een berichtje over het optreden van woensdag 25 januari 2023 in Bodegraven voor de KBO. De reactie over dit programma was overweldigend en voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank voor deze mooie middag. Groet Theo van Wijk Secretaris KBO Bodegraven-Reeuwijk
Haersmahiem uit Buitenpost heeft geschreven op 15 januari 2023
Bewoners van Haersmahiem hebben genoten van een geweldig optreden. Over het prachtige pianospel en de mooie zangstem werd nog lang gesproken.
Ria de Boer Leistra heeft geschreven op 14 januari 2023
Op deze storm & regenachtige middag mochten we de bewoners van De Ielânen trakteren op een middag vol prachtige muziek. In vervoering gebracht en ja ook ontroerd genoten de bewoners van Carlo zijn prachtige stem en Frank zijn getalenteerde pianospel. Het is een kunst om op deze manier mensen te 'raken'. Hier word weer een week over gesproken in huis. Bedankt Frank & Carlo, tot de volgende keer!
Danielle van Dinteren uit Bussum heeft geschreven op 9 januari 2023
Wij hebben afgelopen donderdag 5 januari een prachtig nieuwjaarsoptreden gehad. Een mooi afwisselend programma met vele bekende liederen die iedereen herkende.
Aly Zijlstra heeft geschreven op 29 november 2022
Vrijdagmiddag 18 november hebben onze bewoners van WZB centrum Bloemkamp weer genoten van een prachtig , muzikaal optreden. Fijne bekende nummers die kort worden ingeleid.
Ina Kooper heeft geschreven op 28 november 2022
Afgelopen zondag 27 november hebben we, in Residence Haganum, genoten van een fantastisch optreden. Fijn dat de heren afwisselende muziek ten gehore brengen . Zo is er voor ieder wat wils.
Ingrid Weeink heeft geschreven op 26 november 2022
Het was gisteren een fantastisch optreden. Onze bewoners hebben enorm genoten!
Carleen Lebens heeft geschreven op 4 november 2022
Op 3 november zijn bewoners van Evean Guisveld ondergedompeld in de muzikale noten van A Men's Passion. Een middag met als thema "toen was geluk heel gewoon". Bewoners hebben geconcentreerd en met veel genoegen geluisterd naar inleiding en zang. Carlo heeft een mooie bariton en pianist Frank speelde de sterren van het plafond. Dank jullie wel voor een bijzonder aangename muzikale middag.
Bibiane Ros heeft geschreven op 17 oktober 2022
Afgelopen vrijdag 14 oktober was het met de bewoners van WZC de Menning in Wilhelminaoord weer genieten van mooi pianospel en zang. Duo "A Men's Passion" trad op met het programma Arbeidsvitaminen. Meezingen, neuriën en soms gewoon stil luisteren...! Bedankt.
Anneke heeft geschreven op 13 oktober 2022
De bewoners van DGH in Arnhem hebben genoten van jullie prachtige optreden. Het was erg leuk met een reis om de wereld met de leuke verhalen lijn die er in zat. Goed pianospel en een mooie zangstem! Veel positieve reactie van de bewoners gekregen. Tot een volgende keer!
Linda heeft geschreven op 11 oktober 2022
Bewoners van verpleeghuis Vivaldi hebben genoten van een mooi concert, als reactie zongen zij in koor mee. De sfeer was warm.
Tea Russchenberg. heeft geschreven op 23 september 2022
Herfst met een zomerse tint. Zaterdagmiddag 17 september was het buiten herfstig en regenachtig, maar binnen Amaris Rubina niet. Het was licht en vrolijk met zang en het pianospel van het duo " A Men's Passion"! Het werd een muzikale reis om de wereld in 80 minuten: de bewoners vonden het een prachtige reis! Veel succes, hopelijk de hele winter door, en tot volgend jaar!
Amiad heeft geschreven op 14 september 2022
We hebben op dinsdag 12 september mogen genieten van een mooi concert van de heren. Cliënten waren zeer tevreden en bleven geboeid zitten.
Mieke heeft geschreven op 13 september 2022
Op zondag 11 september zijn de heren van 'a men's passion' voor mijn 50 ste verjaardag bij de Herbergier in Doetinchem geweest. Met als thema ' Als de liefde niet bestond' die prachtig vertolkt werd door prachtig te zingen en piano spel met uitleg over de liedjes en de liefde. Bewoners hebben hier zeer van genoten en hebben lekker gedanst. Mijn feestje was helemaal compleet en wat is er mooier om onze bewoners blij te maken. Heren super bedankt!
Bianca den Boer heeft geschreven op 29 augustus 2022
Het optreden op vrijdag 26 augustus in de Viervorst was een succes. Wat hadden de bewoners er van genoten.