Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
315 berichten.
Herbergier Elst heeft geschreven op 29 augustus 2022
Op zondagmiddag 22 augustus hadden we een heel mooi optreden van het duo A men's passion in onze Herbergier in Elst. De bewoners hebben erg genoten van het optreden.
Els Heuveling Activiteiten Begeleiding heeft geschreven op 26 augustus 2022
Donderdag middag 25 Augustus heeft A' Men's Passion een optreden verzorgd in Zonnehuis Westwijk te Amstelveen, met een gevarieerd programma! De bewoners hebben genoten, en er werd gezellig mee gezongen op z'n tijd!!
Jacqueline heeft geschreven op 15 juli 2022
Wat een heerlijk optreden is er weer door jullie verzorgd! Onze bewoners hebben ervan genoten!
Christiaan de Jong heeft geschreven op 13 juli 2022
Het optreden in het Reinaldahuis in Haarlem op dinsdag 12 juli was een succes. Bewoners hebben er van genoten.
Eva Stoop heeft geschreven op 5 juli 2022
Onze bewoners & bezoekers hebben weer genoten! Speciaal voor onze bewoners op de PG afdeling hebben de heren een concert op deze afdeling verzorgd zodat het voor de bewoners rustig bleef en iedereen kon meegenieten. Super!
Liesbeth van der Hoeven heeft geschreven op 13 juni 2022
Afgelopen vrijdag traden bij ons Carlo Arends en Johan Gootjes op. Onze bewoners hebben van hun aanwezigheid genoten en een flink aantal van de liedjes uit volle borst meegezongen. Carlo heeft een prachtige stem en Johan is een begaafd pianist. Samen zijn ze helemaal op elkaar ingespeeld en hebben ze onze bewoners een heerlijke middag bezorgd met hun fijne repertoire.
Marcel vaupell heeft geschreven op 10 juni 2022
Gisteren hebben we een prachtig optreden gehad van A Men"s passion. De bewoners waren ademloos aan het luisteren naar de prachtig gezongen liederen. Voor herhaling vatbaar
Mary Renes heeft geschreven op 9 juni 2022
Gisteren hebben de bewoners van de Tweemaster een ware theater ervaring gehad met het optreden van Carlo en Jean Luc van Duo A Men’s Passion. De heren hebben de bewoners een muzikale reis aangeboden, en zongen in verschillende talen. Met het Hebreeuwse lied Hava Nagila werd enthousiast meegeklapt. De persoonlijk aandacht in de pauze werd erg gewaardeerd. Onze hartelijke dank daarvoor!
Anja Kunst heeft geschreven op 8 juni 2022
Vorige week hebben de bewoners genoten van het optreden van Carlo en Frank. Echt heel mooi de plaat met zijn verhalen!!
Amanda heeft geschreven op 10 mei 2022
5 mei is dit duo in Zandley geweest. Wat een bijzondere middag hebben wij mogen ervaren. Er wordt niet gezongen maar een pakkend 'verhaal' verteld waarbij emoties vrij komen , een mix van verdriet en vreugde maakt dat het een top middag is geworden. Ook de persoonlijke aandacht in de pauze en nadien stellen wij zeer op prijs. Zeker aan te raden! Een ander optreden dan je gewend bent , bijzondere liedjes en niet de standaart. hartelijk dank hier voor.
henny heeft geschreven op 9 mei 2022
4 mei 2022 een prachtige stemmige middag waar onze bewoners heel erg van hebben genoten
Roelie Greidanus heeft geschreven op 3 mei 2022
We hebben een prachtige middag gehad, met de muziek van A Men's Passion. De bewoners hebben er van genoten
Richard de Bruin heeft geschreven op 29 april 2022
De bewoners van de Rozenburcht (Aafje) hebben gister genoten van het optreden van: a men`s passion. Er is een reis gemaakt en er is veel meegezongen met de herkenbare liederen.
Simone heeft geschreven op 28 april 2022
Ook Woonzorgcentrum Moerwijk heeft meerdere reizen gemaakt met de heren van a Men's Passion! Het was weer een mooi optreden, bedankt!
Bert Noorloos heeft geschreven op 14 april 2022
Bewoners van Wijkestein in Wijk en Aalburg hebben genoten van het programma "Yesterday when I was young"
lia landzaad heeft geschreven op 25 maart 2022
A men's passion is hier laatst geweest en de bewoners hebben genoten. herkenbare liedjes en voor ieder wat wils. voor herhaling vatbaar.
Anneke heeft geschreven op 7 maart 2022
Wat hebben wij weer genoten van het nieuwe programma van het Duo. En heerlijk die tweede stem! Het was weer een waar genoegen jullie in het Schouw te mogen ontvangen!
De Huiskamer van Enkhuizen heeft geschreven op 17 februari 2022
Wat een bijzondere middag, onze clienten tot tranen geroerd!
Dorine van Hassel heeft geschreven op 31 januari 2022
Onze cliënten hebben een fantastische middag mogen beleven met Duo Men’s Passion. Zij namen ons mee in sentimentele nummers uit het verleden. Na afloop kregen de heren een daverend applaus en mooi complimenten uit de zaal.
Janco en Wilma Blonk heeft geschreven op 19 januari 2022
Op 19 januari 2022 heeft “A men’s passion” onze bewoners meegenomen met een muzikale reis rond de wereld. De bewoners hebben genoten en meegezongen met de liedjes uit vervlogen tijden. Carlo zingt in verschillende talen en genres over allerlei onderwerpen. De klap op de vuurpijl was het lied “Het kleine café aan de haven” als afsluiting.