Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
327 berichten.
Anja Kunst schreef op 8 juni 2022
Vorige week hebben de bewoners genoten van het optreden van Carlo en Frank. Echt heel mooi de plaat met zijn verhalen!!
Amanda schreef op 10 mei 2022
5 mei is dit duo in Zandley geweest. Wat een bijzondere middag hebben wij mogen ervaren. Er wordt niet gezongen maar een pakkend 'verhaal' verteld waarbij emoties vrij komen , een mix van verdriet en vreugde maakt dat het een top middag is geworden. Ook de persoonlijke aandacht in de pauze en nadien stellen wij zeer op prijs. Zeker aan te raden! Een ander optreden dan je gewend bent , bijzondere liedjes en niet de standaart. hartelijk dank hier voor.
henny schreef op 9 mei 2022
4 mei 2022 een prachtige stemmige middag waar onze bewoners heel erg van hebben genoten
Roelie Greidanus schreef op 3 mei 2022
We hebben een prachtige middag gehad, met de muziek van A Men's Passion. De bewoners hebben er van genoten
Richard de Bruin schreef op 29 april 2022
De bewoners van de Rozenburcht (Aafje) hebben gister genoten van het optreden van: a men`s passion. Er is een reis gemaakt en er is veel meegezongen met de herkenbare liederen.
Simone schreef op 28 april 2022
Ook Woonzorgcentrum Moerwijk heeft meerdere reizen gemaakt met de heren van a Men's Passion! Het was weer een mooi optreden, bedankt!
Bert Noorloos schreef op 14 april 2022
Bewoners van Wijkestein in Wijk en Aalburg hebben genoten van het programma "Yesterday when I was young"
lia landzaad schreef op 25 maart 2022
A men's passion is hier laatst geweest en de bewoners hebben genoten. herkenbare liedjes en voor ieder wat wils. voor herhaling vatbaar.
Anneke schreef op 7 maart 2022
Wat hebben wij weer genoten van het nieuwe programma van het Duo. En heerlijk die tweede stem! Het was weer een waar genoegen jullie in het Schouw te mogen ontvangen!
De Huiskamer van Enkhuizen schreef op 17 februari 2022
Wat een bijzondere middag, onze clienten tot tranen geroerd!
Dorine van Hassel schreef op 31 januari 2022
Onze cliënten hebben een fantastische middag mogen beleven met Duo Men’s Passion. Zij namen ons mee in sentimentele nummers uit het verleden. Na afloop kregen de heren een daverend applaus en mooi complimenten uit de zaal.
Janco en Wilma Blonk schreef op 19 januari 2022
Op 19 januari 2022 heeft “A men’s passion” onze bewoners meegenomen met een muzikale reis rond de wereld. De bewoners hebben genoten en meegezongen met de liedjes uit vervlogen tijden. Carlo zingt in verschillende talen en genres over allerlei onderwerpen. De klap op de vuurpijl was het lied “Het kleine café aan de haven” als afsluiting.
Lisette Hölscher schreef op 14 januari 2022
Afgelopen zondag hebben we hier in de Bernardus te Sassenheim weer van jullie mogen genieten. Dit keer met het thema sentimental journey. Onze bewoners genieten nog na en benoemen jullie talenten, qua zang en de begeleiding op de vleugel.
Melle Knulst schreef op 23 december 2021
Onze gasten hebben genoten van jullie sfeervolle optreden in De Wulperhorst in Zeist. En bijzonder mooi het spontane duet met een bewoonster van dit Landhuis.
Carla Posthumus en Wim Klaessen herbergier Heythuysen schreef op 19 december 2021
Afgelopen donderdag heeft het duo A Men's Passion opgetreden voor onze bewoners. Het was een fantastisch optreden. Ieder nummer werd even toegelicht waarover het gaat en vervolgens prachtig gezongen onder begeleiding op de piano. Echt een professioneel optreden. Zeker een aanrader. Onze bewoners en wij ook hebben genoten.
Resi Spijkers schreef op 15 december 2021
op afstand van elkaar maar toch zo samen! zaterdag 11 december hebben wij mogen genieten van een prachtig kerstconcert verzorgd door A men's passion. De bewoners van Emma hebben volop genoten.
Gretha Veldt schreef op 11 november 2021
Overkerck Heiloo op wereldreis? Ja, afgelopen Zaterdag werden wij muzikaal meegenomen op een reis door de wereld met Duo A Mens Passion ,Wat hebben onze bewoners genoten van de pianomuziek van Frank Hoebe en aaneengepraat en gezongen door Carlo Arends. Bij elk land werd eerst een toelichting of annecdote besproken, Zeer verrassend en voor herhaling vatbaar. Namens bewoners en Cliëntenraadslid
Jan Henk van der Kolk schreef op 3 november 2021
Een prachtig en zeer afwisselend programma. Met liederen die we niet zo vaak meer voorbij horen komen en daar genoten de bezoekers enorm van. Mooi om te zien en vooral ook om te horen hoe er werd meegezongen
Saake van Randen - Mennistenerf schreef op 1 november 2021
Een afwisselend programma met mooie tekstbegeleiding. Bewoners/gasten in het Zaandamse Menistenerf hebben weer genoten
Tineke Swagerman schreef op 1 november 2021
Op donderdag 28 oktober hebben onze bewoners een optreden van het duo A Men's Passion mee gemaakt. Ze hebben hier reuze van genoten. De vertaling vooraf van een engels of frans lied kwam ook heel goed over. Het samenspel tussen Carlo en Frank is ook geweldig Dank jullie wel voor dit fijne optreden