Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
315 berichten.
Lisette Hölscher heeft geschreven op 14 januari 2022
Afgelopen zondag hebben we hier in de Bernardus te Sassenheim weer van jullie mogen genieten. Dit keer met het thema sentimental journey. Onze bewoners genieten nog na en benoemen jullie talenten, qua zang en de begeleiding op de vleugel.
Melle Knulst heeft geschreven op 23 december 2021
Onze gasten hebben genoten van jullie sfeervolle optreden in De Wulperhorst in Zeist. En bijzonder mooi het spontane duet met een bewoonster van dit Landhuis.
Carla Posthumus en Wim Klaessen herbergier Heythuysen heeft geschreven op 19 december 2021
Afgelopen donderdag heeft het duo A Men's Passion opgetreden voor onze bewoners. Het was een fantastisch optreden. Ieder nummer werd even toegelicht waarover het gaat en vervolgens prachtig gezongen onder begeleiding op de piano. Echt een professioneel optreden. Zeker een aanrader. Onze bewoners en wij ook hebben genoten.
Resi Spijkers heeft geschreven op 15 december 2021
op afstand van elkaar maar toch zo samen! zaterdag 11 december hebben wij mogen genieten van een prachtig kerstconcert verzorgd door A men's passion. De bewoners van Emma hebben volop genoten.
Gretha Veldt heeft geschreven op 11 november 2021
Overkerck Heiloo op wereldreis? Ja, afgelopen Zaterdag werden wij muzikaal meegenomen op een reis door de wereld met Duo A Mens Passion ,Wat hebben onze bewoners genoten van de pianomuziek van Frank Hoebe en aaneengepraat en gezongen door Carlo Arends. Bij elk land werd eerst een toelichting of annecdote besproken, Zeer verrassend en voor herhaling vatbaar. Namens bewoners en Cliëntenraadslid
Jan Henk van der Kolk heeft geschreven op 3 november 2021
Een prachtig en zeer afwisselend programma. Met liederen die we niet zo vaak meer voorbij horen komen en daar genoten de bezoekers enorm van. Mooi om te zien en vooral ook om te horen hoe er werd meegezongen
Saake van Randen - Mennistenerf heeft geschreven op 1 november 2021
Een afwisselend programma met mooie tekstbegeleiding. Bewoners/gasten in het Zaandamse Menistenerf hebben weer genoten
Tineke Swagerman heeft geschreven op 1 november 2021
Op donderdag 28 oktober hebben onze bewoners een optreden van het duo A Men's Passion mee gemaakt. Ze hebben hier reuze van genoten. De vertaling vooraf van een engels of frans lied kwam ook heel goed over. Het samenspel tussen Carlo en Frank is ook geweldig Dank jullie wel voor dit fijne optreden
Ankie Hinloopen heeft geschreven op 26 oktober 2021
Zondag 24 oktober was er een optreden van duo A Men's Passion in de Brasserie van Veenstaete. De bewoners hadden een fijne middag met veel bekende songs, die meegezongen of beluisterd konden worden.
Marijke Oldenkamp heeft geschreven op 22 oktober 2021
Het was een mooi en gevarieerd programma van Engelstalige tot Italiaanse liedjes. De bewoners hebben genoten.
Rita Suter heeft geschreven op 11 oktober 2021
Zondag 10 oktober hebben de bewoners met veel plezier geluisterd naar de zang van Carlo en de pianomuziek van Jean-Luc. De bewoners vertelde later ook genoten te hebben van de uitleg/vertaling van de Engels- en Franstalige liedjes
Pietsje van der Wal heeft geschreven op 11 oktober 2021
Op zaterdag 9 oktober hebben bewoners van De Spiker in Harlingen mogen genieten van een prachtig muzikaal optreden van Duo A Men's Passion, met als thema "Toen was geluk heel gewoon" Dank !
Marianne heeft geschreven op 8 oktober 2021
Frank en Carlo verzorgenden wederom een fantastische middag voor de bewoners! Mooie herkenbare muziek welke goed geïntroduceerd en gezongen werd! Complimenten ook zeker aan Frank de toetsenist! Tot ziens 🙂
Mirzet Mujagic heeft geschreven op 17 september 2021
Vanmiddag 17-09-2021 heeft duo A Men's Passion bij ons in Hoppesteyn in Rotterdam een prachtig optreden gegeven. Onze bewoners hebben er ontzettend van genoten. Hartstikke bedankt en graag tot de volgende keer.
Lars Melkert van De Heemhaven heeft geschreven op 8 september 2021
Dinsdag 8 september was het duo A Men's Passion al voor de 7de keer bij ons. We hadden waanzinnig mooi weer dus het optreden was buiten en kreeg meteen een mediterrane sfeer zoals Carlo zelf aangaf. We hebben weer zeer genoten.
Nadia heeft geschreven op 2 september 2021
Op zondag 29 augustus zijn de bewoners van Aafje Slinge in 80 minuten de wereld rond gegaan. De bewoners hebben genoten van de reis.
lucia Floris heeft geschreven op 23 augustus 2021
volop genoten van de verhalen met bijbehorende zang van de reis in 80 dagen als afsluiter van onze 6 weken vakantie reis met de bewoners. er werd lekker meegezongen met de bekende ballades
Femmie Linthout heeft geschreven op 23 augustus 2021
Vrijdag 20 augustus in Heymanscentrum in Groningen. De muzikale reis om de wereld door A Men's Passion werd erg goed ontvangen door onze bewoners. Herkenbaar maar toch een tikkie ander repertoire dan doorsnee. Fijn ook dat Carlo elk lied introduceert en vertelt wat hij nou precies zingt, ik was bang dat bezoekers daardoor onrustig zouden worden maar dat was niet het geval. Mooi begeleid en gezongen ook. Elke dame smolt voor Carlo zijn warme stem ?.
José van der Poel heeft geschreven op 13 augustus 2021
Op donderdag 12 augustus hebben de bewoners van de Rozenburcht in Capelle a/d IJssel erg genoten van het optreden van Duo A Men's Passion met hun programma 'Toen was geluk heel gewoon'. Iedereen zong, neuriede of deinde mee met de herkenbare liedjes.
Saakje van Stralen heeft geschreven op 11 augustus 2021
10 augustus hebben de bewoners van Parkhoven kunnen genieten van het mooie optreden van het Duo A Man's Passion. Iedereen luisterde met volle aandacht naar het prachtige repertoire. Dank jullie wel voor deze mooie middag.