Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
315 berichten.
Bert Noorloos heeft geschreven op 12 juli 2021
Afgelopen donderdag, 8 juli, hebben Carlo Arends en Frank Hoeben een prachtig concert verzorgd voor de bewoners van Maaswaarden ouderenzorg, locatie Wijkestein. Een prachtig concert waar iedereen met volle teugen van heeft genoten.
Amanda heeft geschreven op 8 juli 2021
Wat hebben de bewoners genoten van een mooi optreden. Dank jullie wel voor een mooie middag.
bianca heeft geschreven op 6 juli 2021
Vorige week heeft "A mens passion" na een lange tijd weer bij ons op getreden de bewoners hebben ervan genoten! Er werden liedjes gezongen in diverse talen en veel heel herkenbaar voor de bewoners en begeleid met prachtig pianospel.
Joop Schouten heeft geschreven op 1 juli 2021
Op zaterdag 26 juni kwamen Frank Hoeben en Carlo Arends ons in Nieuw Akerendam te Beverwijk opnieuw verrassen met een nieuw thema : "Yesterday When I was young" en ook de 2de keer was het publiek weer opnieuw onder de indruk van dit concert in de buitenlucht. Het was meestal een feest van herkenning, omdat het liederen waren die nog in ieders geheugen gegrift zijn. Deze diamantjes uit de klassieke pop muziek en voornamelijk uit de 2de helft van de vorige eeuw hebben eeuwigheidswaarde. Een contract met deze heren is, zal ook voor de 3de keer de moeite waard zijn, want het verveelt nooit, omdat ze op niveau gebracht worden, met fantastisch pianospel van Frank, dat de zang van Carlo (mooie warme bariton) subliem ondersteunt.
Rina Mosch heeft geschreven op 21 juni 2021
Zondag 2o juni hebben onze bewoners mogen genieten van het thema als liefde niet bestond! In diverse talen werden de bekende liedjes gezongen en gespeeld. het was genieten.
Carla de Vries heeft geschreven op 10 juni 2021
Afgelopen zaterdagmiddag hebben we een optreden gehad van Duo A Men's Passion. De bewoners hebben genoten de zaal zat vol, maar was muisstil. Met aandacht zat men te luisteren na dit mooie optreden.
Saake heeft geschreven op 7 juni 2021
Een heerlijke zondagmiddag in Het Zaandamse Mennistenerf. Mooi repertoire met goede achtergrondinformatie . Heel proffessioneel en erg plezierig om naar te luisteren.
Melanie heeft geschreven op 5 juni 2021
Bedankt voor het optreden in woonzorgcentrum Florence Adegeest!
Karleen Dries heeft geschreven op 13 mei 2021
29 april hebben de heren van A men's Passion onze bewoners van de Residentie in Den Haag weer een heerlijke muzikale middag bezorgd. Wat hebben ze genoten!!
Laura heeft geschreven op 6 mei 2021
De heren van A men's passion kwamen 5 mei bij ons optreden in Overspaarne. De bewoners hebben erg genoten van de mooie zang en piano spel.
Margret en Fred heeft geschreven op 4 mei 2021
3 mei 2021: Carlo en Johan waren weer in de herbergier Assendelft. Het was weer prachtig. Onze dank, mede namens al onze bewoners die erg genoten hebben.
Ria de Boer Leistra heeft geschreven op 29 april 2021
Afgelopen zondag 25 april mochten we na lange tijd A men's Passion weer ontvangen. Ditmaal kleinschalig met nog het oog op de Corona maatregelen. Al was de opkomst niet groot, de bewoners die er waren ebben met volle tegen genoten van het programma "Toen was geluk heel gewoon". Ontroering en een feest van herkenning was het op deze zondagmiddag.
Ria de Boer Leistra heeft geschreven op 29 april 2021
Afgelopen zondag 25 april mochten we na lange tijd A men's Passion weer ontvangen. Ditmaal kleinschalig met nog het oog op de Corona maatregelen. Al was de opkomst niet groot, de bewoners die er waren ebben met volle tegen genoten van het programma "Toen was geluk heel gewoon". Ontroering en een feest van herkenning was het op deze zondagmiddag.
Erica van Mourik heeft geschreven op 19 april 2021
Afgelopen vrijdag hebben de bewoners van zorginstelling de Poort mogen genieten van een mooi optreden van A men's Passion. Een zeer gevarieerd muziek programma. Echt een aanrader! Namens de bewoners van de Poort voor een succes en waardevolle middag.
Mariska Wennink heeft geschreven op 17 maart 2021
De bewoners van De Antonius Hof hebben erg genoten van het zeer afwisselende concert van A men's Passion. In 2 shifts vanwege Cornamaatregelen werd het muzikale programma gebracht. Super!
Hans Esveld heeft geschreven op 1 maart 2021
Concert 27 februari 2021 in de Morgenster in Zoetermeer Wij mochten voor de 3e keer genieten van het Duo “A Men’s Passion” Door corona maatregelen uitgevoerd in 2 shift ’s werd een ieder in staat gesteld te genieten van dit prachtige concert met als thema “Als de Liefde Niet Bestond” Na het a capella “Music Was My First Love” een mooie inleiding over de liefde wat vooral uiting kreeg in prachtige songs. Tussen de songs werd onder begeleiding van Johan verteld over de liefde. Songs zoals “Love Is A Many Splendored Thing”, en het “Liefde van later” van Herman van Veen. “Du” van Peter Maffay, “Somewhere my love” uit Dr. Zhivago, “Amapola” een Spaans lied, “Meditation”, en tot slot voor de pauze “Als je mekaar niet meer vertrouwen kan”. De 2e groep mocht genieten van nieuwe liedjes in het zelfde thema. De onmogelijke liefde tussen de “De nozem en de Non” van Cornelis Vreeswijk. Van Dean Martin “Everybody loves somebody”, en het vlotte “Sway”. “A Serenata De Rose” liefdes serenade. “Wien du Stadt meiner Träume” heerlijk in de Weense sfeer. “Lente Me” van Toon Hermans. “Island In The Sun” van Harry Belafonte. Het Russische “Kalinka”. En als laatste van Frans Bauer “Als sterren aan de hemel staan”. Een Veelzijdig Mooi repertoire over de liefde met hart en ziel gezongen en gespeeld door het Duo “A Men’s Passion”. Heel mooi, bijzonder, en waardevol. Heel veel dank, gaarne zien we jullie terug. Hans Esveld.
Sonja Scheffer heeft geschreven op 14 februari 2021
Ter ere van Valentijnsdag hebben wij A Men’s Passion uitgenodigd om een muzikale middag bij ons in De Gooyer in Amsterdam te verzorgen. Het was een zeer geslaagd concert. De bekende liederen uit verschillende delen van de wereld werden eerst prachtig uitgelegd waardoor het concert ook een beetje leek op klein-kunst. Onze bewoners hebben genoten.
Amiad heeft geschreven op 29 januari 2021
Afgelopen maandag hebben onze bewoners mogen genieten van een mooi optreden. We zijn blij om ook in de toekomst weer eens iets te organiseren.
Daniëlle van Dinteren heeft geschreven op 12 januari 2021
Het was weer een prachtig concert in de Zandzee in Bussum. De bewoners hebben ervan genoten, hopelijk tot snel.
Supriya van Vembde heeft geschreven op 11 januari 2021
15 december j.l. hebben onze bewoners genoten van een heel bijzonder en intiem concert van A men's passion. Door de Corona maatregelen was een optreden in het restaurant niet mogelijk. Maar de stem van Carlo is ongelofelijk mooi en paste bijzonder goed bij deze setting. Met het vertellen van het Kerstverhaal tussendoor kwamen wij helemaal in de stemming. Bedankt heren! Zeker voor herhaling vatbaar.